Σταντ Επιτραπέζια - Γραφείου

Stands επιτραπέζια - γραφείου

Επιτραπέζια σταντ για ένα ή περισσότερα έντυπα σε διάφορα μεγέθη για προβολή εντύπων και αφισών μέχρι Α3 διάστασης. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό ακρυλικό υλικό (plexiglass) και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου κατόπιν παραγγελίας. Κατάλληλα για όλους τους χώρους πώλησης προϊόντων και προβολής υπηρεσιών. Βρείτε το πιο κατάλληλο για την παρουσίασή σας μέσα από τα παρακάτω προϊόντα μας.

Σταντ προβολής εντύπου ή αφίσας μονής όψης με κλίση

stand-1

Ακρυλική διάφανη θήκη υποδοχής μονόφυλλων, με κλίση προς τα πίσω για εντονότερη προβολή του εντύπου. Διαθέσιμες διαστάσεις για μεγέθη 1/3 A4, Α6, Α5, Α4 και A3. Δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας στα 100 τεμάχια και πάνω. Κατάλληλο για χρήση σε χώρους ταμείου καθώς και περιορισμένους χώρους προβολής ειδών προς πώληση.


 

Σταντ προβολής εντύπου ή αφίσας διπλής όψης κάθετο με βάση

stand-2

Ακρυλική σκληρή βάση με θήκη από διπλωμένη διάφανη επιφάνεια για υποδοχή του εντύπου ή της αφίσας. Διαθέτει 2 όψεις και έτσι μπορείτε να προβάλλετε ακόμα και δύο διαφορετικά θέματα σε ένα μόνο σταντ! Η αλλαγή των εκτυπώσεων γίνεται εύκολα και γρήγορα, όσο συχνά επιθυμείτε. Διαθέσιμες διαστάσεις για μεγέθη 1/3 Α4 (10,5 x 21), Α5, Α4.

 

Σταντ προβολής εντύπου ή αφίσας διπλής όψης κάθετο

stand-3

Επιτραπέζιο κάθετο σταντ από διαφανές σκληρό ακρυλικό πλαστικό με θήκη για έντυπα ή αφίσες διπλής όψης. Διαθέσιμες διαστάσεις για μεγέθη Α6, Α5, Α4.

Μονή θήκη εντύπων

stand-4 moni

Ακρυλική σκληρή θήκη μίας θέσης για έντυπα διαστάσεων 1/3 A4 (βάθους 3 εκ.), A5 (βάθους 4,5 εκ.) και A4 (βάθους 4 εκ.). Διατίθεται σε 12 διαφορετικά χρώματα και υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας στα 100 τεμάχια και πάνω. Ιδανική για τοποθέτηση σε εκθεσιακούς χώρους, ταξιδιωτικά πρακτορεία και αίθουσες συνεδριάσεων. 

 

Πολλαπλή θήκη εντύπων

stand-5 pollapli

Ακρυλική σκληρή θήκη πολλαπλών θέσεων για έντυπα διαστάσεων 1/3 DIN A4 (4θέσια με βάθος 2,5 εκ.), A5 (4θέσια με βάθος 2,5 εκ.) και A4 (3θέσια με βάθος 3,5 εκ.).
Διατίθεται σε 12 διαφορετικά χρώματα και υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας στα 100 τεμάχια και πάνω. Κατάλληλη για να εξοικονομείτε χώρο στο γραφείο σας και να μπορείτε να εκθέτετε πλήθος διαφορετικών φυλλαδίων, περιοδικών, καταλόγων χάρη στην κλιμακωτή διάταξη των πολλαπλών θηκών της.

 

Επιτοίχια μονή θήκη εντύπων

stand-6 epitoixia

Ακρυλική σκληρή θήκη ιδανική για επιτοίχια τοποθέτηση με μια θέση για έντυπα βάθους 3,5 εκ. Με έτοιμες τρύπες για βίδωμα σε τοίχο, επιλογή ανάμεσα σε 12 διαφορετικά χρώματα και δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας στα 100 τεμάχια και πάνω. Διαθέσιμες διαστάσεις για έντυπα μεγέθους 1/3 A4, Α6, A5. 

 

Ιnox βάση εντύπων

stand-7inox

Επιτραπέζια θήκη υποδοχής εντύπου με κλίση, από διαφανές plexiglass πάχους 2mm και στήριξη σε υψηλής αισθητικής inox βάση. Διαθέσιμες διαστάσεις για έντυπα μεγέθους Α6, A5 και Α4. Δυνατότητα κατασκευής και ειδικών διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας.

 

Για νέους συνεργάτες η Print Easy δίνει τη δυνατότητα να αποστείλετε την προσφορά σας με έναν από τους 2 τρόπους που ακολουθούν.

1) Μέσω e-mail στο info@print-easy.gr. Σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωτικό μόνο για την πρώτη φορά να αναγράφετε πλήρως τα παρακάτω στοιχεία : όνομα ή επωνυμία, αφμ, δ.ο.υ. διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας. Αν σας είναι δύσκολο να τα συντάξετε ακολουθήστε εναλλακτικά τον δεύτερο τρόπο.
2) Μέσω της online φόρμας προσφοράς για νέους συνεργάτες

Για συνεργάτες μέσω e-mail στο info@print-easy.gr
Σε αυτή την περίπτωση οφείλετε να αναγράψετε τουλάχιστον την επωνυμία (αν έχετε εταιρία) ή το ονομ/νυμο (αν είστε ιδιώτης) ή μέσω της φόρμας προσφοράς για συνεργάτες.

Kατά το αίτημα προσφοράς ΔΕΝ χρειάζεται να επισυνάψετε τα αρχεία προς εκτύπωση

Νέοι συνεργάτες οφείλουν να αναγράφουν πλήρως τα στοιχεία τους (όνομα ή επωνυμία, αφμ, διεύθυνση κτλ) κατά την αποστολή e-mail, μόνο για την πρώτη φορά. Για διευκόλυνση όλα αυτά θα τα αναζητήσετε στην φόρμα παραγγελίας για νέους συνεργάτες όπως και ακολουθεί στην παράγραφο 2.


1) Μέσω e-mail στο info@print-easy.gr

Λάβετε υπόψη σας ότι το επιτρεπόμενο όριο παραλαβής αρχείων είναι τα 20mb, αρκεί ο πάροχός σας να το υποστηρίζει

Όταν θα λάβουμε το αρχείο σας, αυτόματα ένα απαντητικό e-mail θα σας ενημερώσει για την ορθή παραλαβή του. Εάν δεν σας επιτραπεί η αποστολή του αρχείου σας ακολουθείστε τον παρακάτω τρόπο

2) Μέσω της online φόρμας παραγγελίας

Για ήδη συνεργάτες μας, απλά συμπληρώστε την επωνυμία σας και τις προδιαγραφές σας, στα σχετικά πεδία και επισυνάψτε το αρχείο σας.

Για νέους συνεργάτες επιλέξτε το σχετικό υπερσύνδεσμο της φόρμας παραγγελίας, όπου ακολούθως θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία που θα σας εμφανιστούν.

Εάν για κάθε περίπτωση ο όγκος δεδομένων ξεπερνάει τα 50mb ακολουθείστε τον τρίτο τρόπο.

3) Μέσω της υπηρεσίας μεταφοράς δεδομένων we transfer.

Εδώ ο όγκος μεταφοράς δεδομένων είναι απεριόριστος. Η διαδικασία είναι απλή. Επισυνάπτεται το αρχείο σας στο σύμβολο +, έπειτα συμπληρώνετε στο δεύτερο πεδίο το info@print-easy.gr και στο τρίτο πεδίο το δικό σας e-mail. Στο τελευταίο πεδίο συμπληρώνετε τις προδιαγραφές σας με λατινικούς χαρακτήρες (μην αμελήσετε να μας αναγράψετε την επωνυμία σας). Τέλος επιλέγετε με τον κέρσορα την επιλογή transfer

Επισήμανση. Για κάθε περίπτωση μην διακόψετε τη μεταφορά δεδομένων προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία

Στην Print Easy μπορείτε επίσης να πληρώσετε εύκολα. Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση για όλη την Ελλάδα, μέσω καταθέσεων σε καταστήματα τραπεζών, μέσω web banking, μέσω πιστωτικής, μέσω paypal ή με επιταγή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρόπους πληρωμής θα βρείτε στο μενού Services στην υπηρεσία Easy Pay.

Τα έξοδα αποστολής για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Αττικής είναι 5€ χωρίς περιορισμό στον όγκο και στο βάρος. Οι αποστολές γίνονται με εταιρίες currier και με ιδιόκτητα μέσα.

Τα έξοδα αποστολής για παραδόσεις εμπορευμάτων στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 5€ + επιπλέον 1€ /ανά κιλό για δέματα που υπερβαίνουν τα 3 κιλά.

Τα εμπορεύματα μεγάλου βάρους παραδίδονται κατ εντολή του πελάτη στην εκάστοτε μεταφορική εταιρία εντός Αττικής με κόστος 5€. Ο πελάτης επιβαρύνεται και τα έξοδα αποστολής έως στην έδρα του.

Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα, κατόπιν συνεννοήσεως.

Οφείλει ο κάθε συνεργάτης μας να διαβάζει όλα τα παρακάτω, που σκοπό έχουν μια εύκολη, τίμια και ξεκάθαρη συνεργασία με την Print Easy.

1)Υποχρεούμαστε να σας παρέχουμε κάθε προϊόν ή υπηρεσία που αναγράφουμε στον ιστότοπο αυτό. Εάν επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων

2)Ο συνεργάτης μας οφείλει να στείλει αίτημα προσφοράς μόνο στο info@print-easy.gr και αιτήματα παραγγελιών μόνο στο info@print-easy.gr.

3)Για τυχόν παραγγελίες που δεν ζητήθηκαν προσφορές ή δε αναφέρατε πρόσφορα αναρτημένη στην ιστοσελίδα ή κατά την παραγγελία δεν αναφέρατε την προσφορά που έχετε λάβει, η χρέωση θα γίνεται αυτόματα από τον τιμοκατάλογο που έχει οριστεί στο πρόγραμμα παραγγελιοληψίας.

4)Εξυπηρετούμε τηλεφωνικώς και από την έδρα μας, μόνο κατά τις ημέρες και ώρες που αναγράφουμε: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00.

5)Υποχρεούμαστε να εκτυπώσουμε τα αρχεία όπως μας αποστέλλονται, χωρίς χρωματικούς ή άλλους ελέγχους, επεξεργασίας ή διορθώσεις.

6)Οφείλει όποιος μας έχει στείλει αρχεία προς εκτύπωση να έχει διαβάσει τις σχετικές συμβουλές και να λαμβάνει υπόψιν του ότι ενδεχομένως να υπάρχει απόκλιση της ποσότητας των εκτυπωμένων αρχειων σε ποσοστό 5% της αρχικής παραγγελίας.

7)Η Print Easy υποχρεούται όπως και κάθε εταιρία που υπάγεται στις υποχρεώσεις της Ελληνικής σχετικής νομοθεσίας να εξυπηρετήσει όποιον της ζητήσει συνεργασία.
Η Print Easy δικαιούται να μη κάνει δεκτή ή να λύσει όποια συνεργασία, με ιδιώτη, εταιρία ή το Ελληνικό δημόσιο όταν η επικοινωνία δεν είναι κόσμια, όταν δεν είναι συνεπής στις πληρωμές και για κάθε όρο που δεν τηρείται από τυχόν συμβόλαιο.

8)Δικαιούμαστε να μην κάνουμε επιστροφές αν δεν υπάρχει πρώτα συνεννόηση. Αν επιτραπεί, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

9)Η Print easy δεσμεύεται για τυπογραφικά λάθη από αρχεία που έχει δημιουργήσει. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυπογραφικά λάθη από αρχεία που αποστέλλονται αμφιβόλου ποιότητας, ανάλυσης, τεχνικών λαθών, αρχεία από μη γραφιστικά προγράμματα και ξένων πνευματικών δικαιωμάτων.

10)Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη και δεν υποχρεούται να αλλάξει τυχόν πνευματικά δικαιώματα από αρχεία που αποστέλλονται προς εκτύπωση. Ευθύνη φέρει μόνο η εταιρία ή ο αποστολέας που λειτουργεί για λογαριασμό της

11)Όλα τα κείμενα, φωτογραφίες και γενικότερα ότι παρουσιάζεται στη ιστοσελίδα με domain name www.print-easy.grανήκουν στην πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας. Τυχόν αναφορά από άλλους σε έντυπα, ιστοχώρους, σε λέξεις που ανήκουν στο όνομα αυτό και σε τυχόν ανατύπωση της ηλεκτρονικής παρουσίασης χωρίς την έγκριση της εταιρίας που ανήκει στο www.print-easy.gr , η εταιρία έχει δικαίωμα να διώξει ποινικά με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και με απαίτηση ηθικής και οικονομικής αποζημίωσης