Προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η Print Easy είναι μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εκτυπώσεων, εκδόσεων, σχεδιασμού, διαδικτύου και διαφήμισης που δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια στον κλάδο των γραφικών τεχνών και συγκεκριμένα στην πώληση εκτυπωτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε επίπεδο B2C (χονδρικής πώλησης) και B2B (υπερχονδρικής πώλησης).

 

Αποδεδειγμένα είναι μία από τις leader εταιρίες στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών, επενδύει συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και στο έμπειρο έμψυχο δυναμικό, διαθέτοντας όλες τις παραπάνω υπηρεσίες στον ίδιο χώρο. Πρόσφατα επενδύσαμε στη καθετοποίηση και στον εκσυγχρονισμό του εργασιακού μας περιβάλλοντος σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις 1.100 τ.μ.

 

Το πολυμελές προσωπικό και τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, σας εγγυώνται την άμεση ολοκλήρωση και αποστολή των προϊόντων σας σε όλη την Αττική και σε όλες τις μεταφορικές εταιρίες για αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Η στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού με υψηλή τεχνογνωσία και κύρια χαρακτηριστικά την οργάνωση, την ευσυνειδησία, τον επαγγελματισμό και την προσήλωση στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη-συνεργάτη μας καθώς και η άρτια μηχανοργάνωση σε σταθμούς από την παραλαβή των αρχείων έως και την πακετοποίηση των προιόντων είναι από τους βασικούς λόγους που χιλιάδες επαγγελματίες ανά την επικράτεια μας εμπιστεύονται καθημερινά.

 

Η καθετοποίηση της παραγωγής, καθώς και τα εξειδικευμένα επί μέρους τμήματα της εταιρείας, όπως το υπερσύγχρονο ατελιέ με συστήματα PC/Mac, scanners και εξειδικευμένο d.t.p. software, είναι παροχές που καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες σε όλα τα στάδια παραγωγής.

 

Ταχύτητα, ποιότητα και ευελιξία σε προσιτές τιμές είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν πιστεύοντας πως σε εμάς θα βρείτε τον απόλυτο συνεργάτη που σας προσφέρει όλες τις εκτυπωτικές σας ανάγκες.

 


1-outstore final copy0018-reception 
DIKES MOY 1441DIKES MOY 1439DIKES MOY 1438
2-meetingDIKES MOY 14357-offices
2015-02-12 13.59.284-sales5-digital
6-finirismaDIKES MOY 1444DIKES MOY 1442

 

Η ομάδα-οικογένεια της PRINT EASY σας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά και σας υπόσχεται μία διαρκεί εξέλιξη προσφέροντάς σας καθημερινά έξυπνες επιχειρηματικές λύσεις.

Χιώλος Δημήτριος
CEO

 


 

konicapolarHeidelberg