Επαγγελματικές κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες

Η Print Easy είναι το μοναδικό τυπογραφείο στην Ελλάδα που μπορεί και παρέχει εκτύπωση επαγγελματικών καρτών όλων των ειδών. Εκτυπώνουμε κάρτες με όλες τις μεθόδους εκτύπωσης, σε όποια ποσότητα, σε ότι χρώματα (pantone, cmyk) και με όποια επεξεργασία θέλετε. Οι ποσότητες δεν είναι δεσμευτικές αλλά οι πιο εμπορικές. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχών απορίες, διευκρινήσεις ή προσφορές διαφορετικές των καταλόγων. Για προσφορές – παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@print-easy.gr

 

*Στις ποσότητες των καρτών μπορεί να υπάρξουν αποκλίσεις ± 5 % 

 

σχεδιαση επαγγελματικης καρτας  Σχεδίαση. Σχεδιάζουμε άρτια και επαγγελματικά οποιοδήποτε επαγγελματική κάρτα μας ανατεθεί. Τα μόνα που θα χρειαστούμε εφόσον δεν τα έχουμε είναι το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρείας σας. Με αυτά τα δεδομένα θα σχεδιάσουμε την επαγγελματική κάρτα που επιθυμείτε και σας υποσχόμαστε πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

  

 

qr code επαγγελματικης καρτας  QR Code. Δημιουργήστε μοναδικά QR code στις επαγγαλματικές σας κάρτες, στοχεύοντας έτσι σε άμεσες διαδραστικές πληροφορίες καταχωρόντας, υπερσύνδεσμους ώστε να οδηγήσετε τους ενδιαφερόμενους στην ιστοσελίδα σας ή σε κάποιο άλλο διαδικτυακό σημείο, vcards, facebook pages, coupons κ.α.

 

πλαστικοποιηση επαγγελματικης καρτας  Πλαστικοποίηση. Παρέχουμε σε κάθε είδος επαγγελματικής κάρτας, πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερής υφής. Η πλαστικοποίηση παρέχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις επαγγεματικές κάρτες, αλλά συγχρόνως δίνει μια εντυπωσιακή υφή και εμφάνιση.

 

γωνιοκοπη επαγγελματικης καρτας  Γωνιοκοπή. Παρέχουμε σε κάθε τύπο επαγγελματικής κάρτας δυνατότητα γωνιοκοπής. Με τη διαδικασία αυτή δημιουργούμε στην επαγγελματική σας κάρτα στρογγυλεμένες γωνίες σε 1 έως και τις 4 γωνίες της κάρτας.

 

 


Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών offset cmyk χρωμάτων με ματ πλαστικοποίηση 2 όψεων

karta-apli-2opseis

Εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας, 4χρωμης offset εκτύπωσης 1 ή 2 όψεων, σε χαρτί 350γρ. velvet, με ματ πλαστικοποίηση 2 όψεων και δυνατότητα τοπικού ή ολικού γυαλιστερού UV, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πρόσθετες δυνατότητες επεξεργασίας της κάρτας με γωνιοκοπή, με τρύπα, με γκοφρέ ανάγλυφο, με κοπή σε ειδικό σχήμα με καλούπι, ακόμα και με μεταλλοτυπία στην μία όψη.

 

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών digital cmyk χρωμάτων

apli 9x5

Αυθυμερόν εκτύπωση επαγγελματικής κάρτας σε αυτή τη κατηγορίας, υψηλης ανάλυσης στα 1400dpi x8 bit σε χαρτί  350γρ. 1 ή 2 όψεων με πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερής. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ποσότητα και στην διάσταση.
Εκτυπώνουμε αυθημερόν τις κάρτες έως και τα 10.000τμχ. παραγγελίας.

 

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών offset cmyk χρωμάτων με ματ πλαστικοποίηση 2 όψεων και τοπικό UV

kartes Topiko-UV

Στην Print Easy μπορείτε να εκτυπώσετε επαγγεματικές κάρτες με τοπικό uv offset cmyk χρωμάτων με ματ πλαστικοποίηση.Βρείτε τον τιμοκατάλογο διάστασης από 8x4cm έως 10x7cm.

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών offset pantone χρωμάτων

pantone

Στην Print Easy μπορείτε να εκτυπώσετε επαγγεματικές κάρτες με pantone χρώματα offset εκτύπωσης. Οι διαστάσεις ποικίλουν, παρακάτω θα βρείτε τον τιμοκατάλογο διάστασης έως 6x9cm 1 ή 2 όψεων.

 

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών digital cmyk χρωμάτων σε ειδικό χαρτί

EidikoXarti

Στην Print Easy σας παρέχουμε και κάρτες με γκοφρέ ανάγλυφο. Επιλέξτε όποιο γραμμικό στοιχείο θέλετε από την κάρτα σας και εμείς θα δημιουργήσουμε το αντίστοιχό μέταλλο το οποίο ασκώντας πίεση στο χαρτί δημιουργεί μια ανάγλυφη επιφάνεια.

Σε χαρτί 350γρ.


Εκτύπωση δίπτυχης επαγγελματικής κάρτας (ανοιγόμενης) cmyk χρωμάτων

2ptyxi 9x10

Στην Print Easy μπορείτε να εκτυπώσετε και δίπτυχες (ανοιγόμενες) κάρτες. Οι διαστάσεις ποικίλουν, παρακάτω θα βρείτε τον τιμοκατάλογο με τις πιο εμπορικές διαστάσεις. Η πίκμανση/δίπλωμα μπορεί να γίνει στη μέση ή σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε.


Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών με μεταλοτυπία digital ή offset με cmyk ή pantone χρώματα

Asimotypia-Xrysotypia

Στην Print Easy θα βρείτε την εξειδικευμένη μέθοδο εκτύπωσης της μεταλοτυπίας. Η μεταλοτυπία δημιουργείτε από ειδικές μηχανές με την αντίστοιχη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιείται σε γραμμικά στοιχεία της κάρτας όπως λογότυπο, στοιχεία επικοινωνίας κ.α. αποδίδοντας μια λεπτή μεταλλική επιφάνεια σε όλους τους χρωματισμούς (χρυσό, ασήμι, λευκό κ.α.)

1 ή 2 όψεις εκτύπωσης με το ίδιο κόστος σε χαρτί 350γρ.

 

 

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών digital ή offset με cmyk ή pantone χρώματα με χτύπημα γκοφρέ

gofre

Στην Print Easy σας παρέχουμε και κάρτες με γκοφρέ ανάγλυφο. Επιλέξτε όποιο γραμμικό στοιχείο θέλετε από την κάρτα σας και εμείς θα δημιουργήσουμε το αντίστοιχό μέταλλο το οποίο ασκώντας πίεση στο χαρτί δημιουργεί μια ανάγλυφη επιφάνεια.

Σε χαρτί 350γρ.Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών offset με pantone χρώματα και ανάγλυφο σκόνης (embossing)

καρτεσ επαγγελματικεσ

Και αυτή τη μέθοδο εκτύπωσης μπορεί η Print Easy να σας την παρέχει. Επιλέγοντας ένα ή όλα τα γραμμικά στοιχεία της κάρτας, αφού εκτυπωθεί, πριν στεγνώσει το μελάνι περνάμε στην επαγγελματική σας κάρτα μια ειδική σκόνη και την τοποθετούμε σε έναν φούρνο ώστε να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί το υλικό. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό! Δυνατότητα επιλογής σκόνης σε διάφορους χρωματισμούς ( διάφανο, χρυσό, ασημί ακόμη και με στρας!)


 

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών digital ή offset με cmyk ή pantone χρώματα με κοπτικό καλούπι σε ειδικό σχήμα

Me-Eidiko-koptiko

Στην Print Easy κόβουμε της κάρτες σας σε όποιο ειδικό σχήμα εσείς θέλετε! Οι επιλογές στο τελικό σχήμα είναι άπειρες, καθώς σχεδιάζουμε το σχήμα που θέλετε, δημιουργούμε το καλούπι και δίνουμε το σχήμα στις κάρτες σας. Ξεχωριστές κάρτες για ξεχωριστές περιπτώσεις.

 

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών offset pantone ή cmyk χρωμάτων με ξυστό

scratch card

Κάρτες για προωθητικούς σκοπούς όπως οι δωροκάρτες. Ενισχύστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες με αυτό το έξυπνο προϊόν και κεντρίστε το ενδιαφέρον του πελάτη σας.

Εκτύπωση πλαστικών καρτών μέλους (PVC)

καρτεσ επαγγελματικεσ

Στην Print Easy θα βρείτε και πλαστικές κάρτες τύπου πιστωτικής. Χρήσιμες για κάρτες μέλους, κάρτες διαρκείας, εκπτωτικές κάρτες, κάρτες προνομίων κ.α. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα αρίθμησης, μεταβλητών ονομάτων, μαγνητικής ταινίας, χρυσή ή ασημένια εκτύπωση καθώς και ανάγλυφα γράμματα.  

Πλαστικές λαμιναρισμένες κάρτες διάστασης 8,7 x 5,5 cm offset εκτύπωσης 2 όψεων.


Εκτύπωση κάρτας τύπου ταυτότητας

καρτεσ επαγγελματικεσ

Κάρτες τύπου ταυτότητας με πλαστικοποίηση που εξέχει από την κάρτα για χρήση όπως, κάρτες μέλους κ.α. Η πιο οικονομική λύση για άμεση ποσσότητα και άμεση παραγωγή! 


Εκτύπωση κάρτας με πλαστικοποίηση 100-200 micron

καρτεσ επαγγελματικεσ

Κάρτες με πλαστικοποίηση 100-200 micron που δεν εξέχει από την κάρτα για χρήση όπως, κάρτες μέλους κ.α.
Η πιο οικονομική λύση για άμεση ποσότητα και άμεση παραγωγή!


 

 

Για νέους συνεργάτες η Print Easy δίνει τη δυνατότητα να αποστείλετε την προσφορά σας με έναν από τους 2 τρόπους που ακολουθούν.

1) Μέσω e-mail στο info@print-easy.gr. Σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωτικό μόνο για την πρώτη φορά να αναγράφετε πλήρως τα παρακάτω στοιχεία : όνομα ή επωνυμία, αφμ, δ.ο.υ. διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας. Αν σας είναι δύσκολο να τα συντάξετε ακολουθήστε εναλλακτικά τον δεύτερο τρόπο.
2) Μέσω της online φόρμας προσφοράς για νέους συνεργάτες

Για συνεργάτες μέσω e-mail στο info@print-easy.gr
Σε αυτή την περίπτωση οφείλετε να αναγράψετε τουλάχιστον την επωνυμία (αν έχετε εταιρία) ή το ονομ/νυμο (αν είστε ιδιώτης) ή μέσω της φόρμας προσφοράς για συνεργάτες.

Kατά το αίτημα προσφοράς ΔΕΝ χρειάζεται να επισυνάψετε τα αρχεία προς εκτύπωση

Νέοι συνεργάτες οφείλουν να αναγράφουν πλήρως τα στοιχεία τους (όνομα ή επωνυμία, αφμ, διεύθυνση κτλ) κατά την αποστολή e-mail, μόνο για την πρώτη φορά. Για διευκόλυνση όλα αυτά θα τα αναζητήσετε στην φόρμα παραγγελίας για νέους συνεργάτες όπως και ακολουθεί στην παράγραφο 2.


1) Μέσω e-mail στο info@print-easy.gr

Λάβετε υπόψη σας ότι το επιτρεπόμενο όριο παραλαβής αρχείων είναι τα 20mb, αρκεί ο πάροχός σας να το υποστηρίζει

Όταν θα λάβουμε το αρχείο σας, αυτόματα ένα απαντητικό e-mail θα σας ενημερώσει για την ορθή παραλαβή του. Εάν δεν σας επιτραπεί η αποστολή του αρχείου σας ακολουθείστε τον παρακάτω τρόπο

2) Μέσω της online φόρμας παραγγελίας

Για ήδη συνεργάτες μας, απλά συμπληρώστε την επωνυμία σας και τις προδιαγραφές σας, στα σχετικά πεδία και επισυνάψτε το αρχείο σας.

Για νέους συνεργάτες επιλέξτε το σχετικό υπερσύνδεσμο της φόρμας παραγγελίας, όπου ακολούθως θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία που θα σας εμφανιστούν.

Εάν για κάθε περίπτωση ο όγκος δεδομένων ξεπερνάει τα 50mb ακολουθείστε τον τρίτο τρόπο.

3) Μέσω της υπηρεσίας μεταφοράς δεδομένων we transfer.

Εδώ ο όγκος μεταφοράς δεδομένων είναι απεριόριστος. Η διαδικασία είναι απλή. Επισυνάπτεται το αρχείο σας στο σύμβολο +, έπειτα συμπληρώνετε στο δεύτερο πεδίο το info@print-easy.gr και στο τρίτο πεδίο το δικό σας e-mail. Στο τελευταίο πεδίο συμπληρώνετε τις προδιαγραφές σας με λατινικούς χαρακτήρες (μην αμελήσετε να μας αναγράψετε την επωνυμία σας). Τέλος επιλέγετε με τον κέρσορα την επιλογή transfer

Επισήμανση. Για κάθε περίπτωση μην διακόψετε τη μεταφορά δεδομένων προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία

Στην Print Easy μπορείτε επίσης να πληρώσετε εύκολα. Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση για όλη την Ελλάδα, μέσω καταθέσεων σε καταστήματα τραπεζών, μέσω web banking, μέσω πιστωτικής, μέσω paypal ή με επιταγή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρόπους πληρωμής θα βρείτε στο μενού Services στην υπηρεσία Easy Pay.

Τα έξοδα αποστολής για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Αττικής είναι 5€ χωρίς περιορισμό στον όγκο και στο βάρος. Οι αποστολές γίνονται με εταιρίες currier και με ιδιόκτητα μέσα.

Τα έξοδα αποστολής για παραδόσεις εμπορευμάτων στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 5€ + επιπλέον 1€ /ανά κιλό για δέματα που υπερβαίνουν τα 3 κιλά.

Τα εμπορεύματα μεγάλου βάρους παραδίδονται κατ εντολή του πελάτη στην εκάστοτε μεταφορική εταιρία εντός Αττικής με κόστος 5€. Ο πελάτης επιβαρύνεται και τα έξοδα αποστολής έως στην έδρα του.

Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα, κατόπιν συνεννοήσεως.

Οφείλει ο κάθε συνεργάτης μας να διαβάζει όλα τα παρακάτω, που σκοπό έχουν μια εύκολη, τίμια και ξεκάθαρη συνεργασία με την Print Easy.

1)Υποχρεούμαστε να σας παρέχουμε κάθε προϊόν ή υπηρεσία που αναγράφουμε στον ιστότοπο αυτό. Εάν επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων

2)Ο συνεργάτης μας οφείλει να στείλει αίτημα προσφοράς μόνο στο info@print-easy.gr και αιτήματα παραγγελιών μόνο στο info@print-easy.gr.

3)Για τυχόν παραγγελίες που δεν ζητήθηκαν προσφορές ή δε αναφέρατε πρόσφορα αναρτημένη στην ιστοσελίδα ή κατά την παραγγελία δεν αναφέρατε την προσφορά που έχετε λάβει, η χρέωση θα γίνεται αυτόματα από τον τιμοκατάλογο που έχει οριστεί στο πρόγραμμα παραγγελιοληψίας.

4)Εξυπηρετούμε τηλεφωνικώς και από την έδρα μας, μόνο κατά τις ημέρες και ώρες που αναγράφουμε: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00.

5)Υποχρεούμαστε να εκτυπώσουμε τα αρχεία όπως μας αποστέλλονται, χωρίς χρωματικούς ή άλλους ελέγχους, επεξεργασίας ή διορθώσεις.

6)Οφείλει όποιος μας έχει στείλει αρχεία προς εκτύπωση να έχει διαβάσει τις σχετικές συμβουλές και να λαμβάνει υπόψιν του ότι ενδεχομένως να υπάρχει απόκλιση της ποσότητας των εκτυπωμένων αρχειων σε ποσοστό 5% της αρχικής παραγγελίας.

7)Η Print Easy υποχρεούται όπως και κάθε εταιρία που υπάγεται στις υποχρεώσεις της Ελληνικής σχετικής νομοθεσίας να εξυπηρετήσει όποιον της ζητήσει συνεργασία.
Η Print Easy δικαιούται να μη κάνει δεκτή ή να λύσει όποια συνεργασία, με ιδιώτη, εταιρία ή το Ελληνικό δημόσιο όταν η επικοινωνία δεν είναι κόσμια, όταν δεν είναι συνεπής στις πληρωμές και για κάθε όρο που δεν τηρείται από τυχόν συμβόλαιο.

8)Δικαιούμαστε να μην κάνουμε επιστροφές αν δεν υπάρχει πρώτα συνεννόηση. Αν επιτραπεί, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

9)Η Print easy δεσμεύεται για τυπογραφικά λάθη από αρχεία που έχει δημιουργήσει. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυπογραφικά λάθη από αρχεία που αποστέλλονται αμφιβόλου ποιότητας, ανάλυσης, τεχνικών λαθών, αρχεία από μη γραφιστικά προγράμματα και ξένων πνευματικών δικαιωμάτων.

10)Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη και δεν υποχρεούται να αλλάξει τυχόν πνευματικά δικαιώματα από αρχεία που αποστέλλονται προς εκτύπωση. Ευθύνη φέρει μόνο η εταιρία ή ο αποστολέας που λειτουργεί για λογαριασμό της

11)Όλα τα κείμενα, φωτογραφίες και γενικότερα ότι παρουσιάζεται στη ιστοσελίδα με domain name www.print-easy.grανήκουν στην πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας. Τυχόν αναφορά από άλλους σε έντυπα, ιστοχώρους, σε λέξεις που ανήκουν στο όνομα αυτό και σε τυχόν ανατύπωση της ηλεκτρονικής παρουσίασης χωρίς την έγκριση της εταιρίας που ανήκει στο www.print-easy.gr , η εταιρία έχει δικαίωμα να διώξει ποινικά με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και με απαίτηση ηθικής και οικονομικής αποζημίωσης