Ετικέτες

Αυτοκόλλητες Ετικέτες

Στην PRINT EASY θα εκτυπώσετε πραγματικά εύκολα και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και αυθημερόν κάθε είδους αυτοκόλλητης ετικέτας, χάρτινης, με πλαστικοποίηση, pvc, διάφανη, με όποια μέθοδο, offset, ψηφιακή, ανεξίτηλη σε plotter, με μεταξοτυπία, σε απλό ή σε ειδικό σχήμα και σε ποσότητες από 50 τεμάχια έως όσες χιλιάδες χρειάζεστε. Είναι κατάλληλες για χρήση σε συσκευασίες μελιών, μαρμελάδων, λαδιών, κρασιών, τυροκομικών και αλλαντικών προϊόντων, για συσκευασίες σαπουνιών, καλλυντικών, ανθοπωλείων, είδη δώρων και για κάθε άλλη συσκευασία που θέλετε να φέρει την εταιρική σας εικόνα ή το διακριτικό του νέου σας προϊόντος.
Ακολουθούν διάφορες διαστάσεις και σε διάφορα υλικά στα ποιο εμπορικά είδη και σχήματα. Οι διαστάσεις δεν είναι δεσμευτικές. Για διαφορετικές διαστάσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

 

* Η ανθεκτικότητα των αυτοκόλλητων ετικετών – καρτών εξαρτάται από την επιφάνεια και τις συνθήκες την οποία θα τοποθετηθεί.

Για εξωτερικούς χώρους προτιμήστε αυτοκόλλητα βινυλίου.

 

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες Aπλές Μικρές 
 
sku-1

 

(sku:170100)

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες Aπλές Μεσαίες
 
sku-2

 

(sku:170200)

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες Aπλές Μεγάλες
 
sku-3

 

(sku:170300)

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες Μικρές με Κοπτικό 
 
AFTOKOLITA 1-exo

Εκτυπώστε στην  Print Easy μικρές αυτoκόλλητες χάρτινες ετικέτες με όποιο από τα επόμενα διαθέσιμα κοπτικά επιθυμείτε. Η εκτύπωση είναι 4χρωμη offset σε γυαλιστερό χαρτί και υπάρχει δυνατότητα πλαστικοποίησης και μεταλλοτυπίας (χρυσοτυπία-ασημοτυπία). Για μικρότερες ποσότητες ζητήστε μας προσφορά.

 

(sku:170400)

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες Μεσαίες με Κοπτικό
 
AFTOKOLITA 2exo  Εκτυπώστε στην Print Easy  αυτoκόλλητες χάρτινες ετικέτες μεσαίου μεγέθους, με όποιο από τα διαθέσιμα κοπτικά μας επιθυμείτε. Η εκτύπωση είναι  4χρωμη offset σε γυαλιστερό χαρτί και υπάρχει δυνατότητα πλαστικοποίησης και μεταλλοτυπίας (χρυσοτυπία-ασημοτυπία). Για μικρότερες ποσότητες ζητήστε μας προσφορά.

(sku:170500)

Αυτοκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες Μεγάλες με Κοπτικό 
 
AFTOKOLITA 3exo

 Εκτυπώστε στην Print Easy μεγάλες αυτoκόλλητες χάρτινες ετικέτες με όποιο από τα επόμενα διαθέσιμα κοπτικά επιθυμείτε. Η εκτύπωση είναι 4χρωμη offset σε γυαλιστερό χαρτί και υπάρχει δυνατότητα πλαστικοποίησης και μεταλλοτυπίας (χρυσοτυπία-ασημοτυπία). Για μικρότερες ποσότητες ζητήστε μας προσφορά.

(sku:170600)

 

Αυτοκόλλητα για Kαπάκια Ποτηριών Καφέ
 
aftokolita-cafe2  

(sku:170700)

 

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες Για μπουκάλια Κρασιών - Λαδιού
 
sku-8  

(sku:170800)

 

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες για Μέλι - Μαρμελάδα
 
sku-9NEW  

(sku:170900)

 

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες για Τυροκομικά - Αλλαντικά
 
sku-10  

(sku:171000)

 

Αυτoκόλλητες Χάρτινες Ετικέτες CD - DVD
 
sku-11  

(sku:171100)

 

 Αυτοκόλλητες Ανεξίτηλες Ετικέτες Βινυλίου Σε Plotter
 
sku-12

Εκτυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες βινυλίου, λευκό ή διαφάνο, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε χρήση εξωτερικού χώρου με εκτύπωση βάσει cmyk χρωμάτων σε plotter, με επιλογή πλαστικοποίησης ματ ή γυαλιστερής καθώς επίσης και με επιλογή μορφοκοπής δίνοντας σάς τη δυνατότητα να κοπούν σε όποιο σχέδιο επιθυμείτε.

(sku:171200)

 

 

 Αυτοκόλλητες Ανεξίτηλες Ετικέτες Βινυλίου Μεταξοτυπίας
sku-13  

(sku:171300)

 

Αυτοκόλλητες Ετικέτες Σμάλτου
sku-14  

(sku:171400)

 

 Αυτοκόλλητες Ετικέτες σε Pολό
sku-15  

(sku:171500)