Φάκελοι

Φάκελοι

Η μεγαλύτερη γκάμα φακέλων για εκτύπωση που μπορείτε να βρείτε σε ένα τυπογραφείο, με δυνατότητα pantone χρωμάτων ή τετραχρωμίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στη μεγαλύτερη ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων. Ακολουθούν τιμοκατάλογοι με τις πιο εμπορικές διαστάσεις και ποσοτήτες. Για διαστάσεις και ποσότητες που δεν αναγράφονται καλέστε μας για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά μας. 


Εκτύπωση φακέλων - λευκοί καρέ αυτοκόλλητοι

φακελοι εκτυπωση

Εκτύπωση φακέλων με κλείσιμο σχήματος παραλληλογράμμου και σύστημα σφράγισης με αυτοκόλλητη ταινία, χαρακτηριστικές εγκοπές ασφαλείας και προαιρετικά με δυνατότητα διάτρησης για εύκολο άνοιγμα. Διατίθενται σε χαρτί γραφής λευκό και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

 

Εκτύπωση φακέλων - Σακούλες (με άνοιγμα στο πλάι) λευκοί αυτοκόλλητοι

φακελοι εκτυπωση

Εκτύπωση φακέλων για αποστολή και αποθήκευση εγγράφων με κλείσιμο σχήματος παραλληλογράμμου και σύστημα σφράγισης με αυτοκόλλητη ταινία. Διατίθενται σε χαρτί γραφής λευκό και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.


 

Εκτύπωση φακέλων - Σακούλες λευκοί μη αυτοκόλλητοι

φακελοι εκτυπωση

Εκτύπωση φακέλων για αποστολή και αποθήκευση εγγράφων με κλείσιμο σχήματος παραλληλογράμμου και σύστημα σφράγισης με γόμα. Διατίθενται σε χαρτί γραφής λευκό και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.


Εκτύπωση φακέλων - Λευκοί με γόμα

φακελοι εκτυπωση

Εκτύπωση φακέλων με κλείσιμο σχήματος παραλληλογράμμου και σύστημα σφράγισης με γόμα, χαρακτηριστικές εγκοπές ασφαλείας και προαιρετικά με δυνατότητα διάτρησης για εύκολο άνοιγμα. Διατίθενται σε χαρτί γραφής λευκό και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

 
 

 

Εκτύπωση φακέλων - Σακούλες μπεζ αυτοκόλλητοι σε χαρτί ευρωπαικό

φακελοι εκτυπωση

Εκτύπωση φακέλων για αποστολή και αποθήκευση εγγράφων με κλείσιμο σχήματος παραλληλογράμμου και σύστημα σφράγισης με αυτοκόλλητη ταινία. Διατίθενται σε χαρτί γραφής μπεζ και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

 

Εκτύπωση φακέλων - Μπεζ με γόμα σε χαρτί ευρωπαικό

φακελοι εκτυπωση

Εκτύπωση φακέλων για αποστολή και αποθήκευση εγγράφων με κλείσιμο σχήματος παραλληλογράμμου και σύστημα σφράγισης με γόμα. Διατίθενται σε ευρωπαϊκό χαρτί μπεζ και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.